Digimaailma
Uusimmat

Tiedetuubi

Tiedetuubi on vuoden 2012 lopussa perustettu tieteeseen ja tekniikkaan keskittyvä älyllinen verkkojulkaisu meille kaikille, joiden mielestä maailma ympärillämme on älyttömän kiinnostava.

Maistuva koulu

Maistuva koulu on Ruokakasvatusyhdistys Ruukku ry:n, Itä-Suomen yliopiston, pilottikoulujen sekä ruokakasvatuksen asiantuntijoiden kehittämä toimintamalli alakoulun ruokakasvatukseen. Toimintamallia kehitetään ja tutkitaan vuosina 2018-2020 kuudessa kunnassa: Salo, Järvenpää, Tampere, Kuopio, Sotkamo ja Siilinjärvi.

Nuorten Tiedeakatemia

Nuorten Tiedeakatemia on monitieteinen nuorten tutkijoiden akatemia, joka pyrkii edistämään tiedettä ja vahvistamaan tieteen asemaa yhteiskunnassa. Tiedeakatemian tavoitteena on luoda dialogia niin eri tieteenalojen kuin tutkijoiden ja muun yhteiskunnan välillä. Organisaatio toimii avoimen tieteen edistämiseksi, ja haluaa myös tehdä nuorten tutkijoiden työtä näkyväväksi ja piristää suomalaista tiedekeskustelua. Perusajatuksena on myös rohkaista nuoria tieteen pariiin rakentamalla yhteyksiä tutkijoiden ja koulujen välille.

Martat

Martat on kotitalousneuvontaa antava kansalaisjärjestö, joka edistää kotien ja perheiden hyvinvointia ja kotitalouden arvostusta. Järjestö on puoluepoliittisesti sekä uskonnollisesti sitoutumaton.

TAT

TAT-bisneskurssit tarjoaa maksuttomia kiertotalouden oppimateriaaleja lukioille ja ammatillisille oppilaitoksille. Saatavilla on mm. valmis tehtäväpaketti ja animaatioita. Talous ja nuoret TAT on valtakunnallinen vaikuttaja. Organisaatio auttaa nuoria kehittämään talous- ja työelämätaitoja sekä innostumaan yrittäjyydestä. Tietoa palveluistamme löydät täältä.