Digimaailma
Australiassa kehitettiin aikanaan laitteisto lihan pitämiseksi kylmänä, kodin keittiöstä tuttu, jääkaappi. Australiassa kehitettiin aikanaan laitteisto lihan pitämiseksi kylmänä, kodin keittiöstä tuttu, jääkaappi. Juttu lähetettiin aikanaan vuonna 2011 TV1:n Prisma Studiossa.

Täällä syntyi jääkaappi

Pariisissa on muutamissa paikoissa talojen seinissä metrin mallikappaleita. Ne laitettiin paikoilleen 1700-luvun lopussa, kun haluttiin näyttää kansalaisille millainen on uusi mittayksikkö, metri. Kaksi näistä on alkuperäisillä paikoillaan: yksi osoitteessa 13 Place Vendôme (aivan Pariisin ydinkeskustassa 1. kaupunginosassa) ja toinen Luxembourgin puiston luona osoitteessa 36 Rue Vaugirard. Videolla ihmetellään jälkimmäistä. Pariisissa on muutamissa paikoissa talojen seinissä metrin mallikappaleita. Ne laitettiin paikoilleen 1700-luvun lopussa, kun haluttiin näyttää kansalaisille millainen on uusi mittayksikkö, metri. Kaksi näistä on alkuperäisillä paikoillaan: yksi osoitteessa 13 Place Vendôme (aivan Pariisin ydinkeskustassa 1. kaupunginosassa) ja toinen Luxembourgin puiston luona osoitteessa 36 Rue Vaugirard. Videolla ihmetellään jälkimmäistä.

Metri seinässä

Jukka Pekola on puuhannut koko ikänsä lähellä absoluuttista nollapistettä. Siellä tapahtuu kaikenlaista kiinnostavaa. Luonnonlait eivät heitä kärrynpyörää, mutta lait ovat erilaisia kuin arkisessa maailmassamme. Jukka Pekola on puuhannut koko ikänsä lähellä absoluuttista nollapistettä. Siellä tapahtuu kaikenlaista kiinnostavaa. Luonnonlait eivät heitä kärrynpyörää, mutta lait ovat erilaisia kuin arkisessa maailmassamme.

Nanojääkaapin salaisuus

Ensimmäinen nettiyhteys otettiin käyttöön videolla esiteltävässä huoneessa lokakuussa 1969. Ensimmäinen nettiyhteys otettiin käyttöön videolla esiteltävässä huoneessa lokakuussa 1969. Video on kuvattu Kalifornian yliopiston Los Angelesin kampuksella huoneessa, missä tehtiin historiaa.

Täällä syntyi internet