Elämyksiä kemiasta -virtuaalikerho

Elämyksiä kemiasta -virtuaalikerho

06.10.2020 klo 14:00 - 24.10.2020 klo 14:00

Elämyksiä kemiasta -virtuaalikerhossa tehdään jännittäviä kokeita kotikeittiön välinein ja selvitetään kokeisiin liittyviä ympäristön ilmiöitä.

Kohderyhmä: Yli 5-vuotiaat, soveltuvin osin myös esikouluikäiset.

Aika: Kolme viikkoa 5.10.2020-24.10.2020.

Toteutustapa: Kerho sisältää yhdeksän ohjevideota kemian kokeista, niihin liittyvät kirjalliset ohjeet ja tutkimuksia tukevat lisämateriaalit. Uusi videotallenne julkaistaan tiistaisin, torstaisin ja lauantaisin klo 14.

Huomioitavaa: Kokeisiin käytetään turvallisia elintarvikemyymälöistä saatavia tarvikkeita kuten suolaa, ruokaöljyä ja elintarvikeväriainetta. Tarvikkeiden hankinta on osallistujille omakustanteista.

Hinta: Kerho on maksuton.

Ilmoittautuminen: Viimeistään maanantaihin 5.10.2020 mennessä.

Peruutukset: 4.10. mennessä.

Kouluttaja:

Niko Kyl­lö­nen on ke­mi­an ja fy­sii­kan ai­neen­o­pet­ta­ja, luo­kan­o­pet­ta­ja ja bio­ke­mis­ti. Nikolla on pitkäaikaista kokemusta tiedekasvatuksesta sekä tiedeleirien ja -kerhojen opettajana, yrittäjänä sekä opetussisältöjen tuottajana. Tällä hetkellä Niko toimii SnellmanEDUn Phereclos-hankkeen paikallisena koordinaattorina ja on mukana kehittämässä SnellmanEDUn Lasten yliopiston Digimaailmaa.  

Niko on suunnitellut ja rakentanut kerhon yksityishenkilönä Suomen tiedetoimittajain liiton myöntämän Kopiosto-apurahan turvin.

Tutustu myös SnellmanEDUn Lasten yliopiston muihin tapahtumiin.