Mitä sinä haluaisit tutkia?

Pohditko, mitä avaruudesta löytyy, minkä muotoinen on atomin ydin, tai monta varvasta hevosella on? Kerro oma tutkimuskohteesi meille ja osallistu kilpailuun.

Osallistumalla kilpailuun 31.10.2021 mennessä voit voittaa mahtavia tiedepalkintoja. Voit osallistua yksin tai ryhmän kanssa.

 Yksilöpalkinnot

  • 10 x Lasten yliopiston Tulikettu kirjaa

  • 2 x kirjakaupan lahjakorttia

  • 2 x Lasten yliopiston leiripaikka kesän 2022 leireille

Ryhmäpalkinnot

  • 2 x Lasten yliopiston tiedetunti ryhmälle

Lähetä vastauksesi alla olevalla lomakkeella. Voit kuvata tai videoida tutkimuskohteesi tai lähettää vastaukesi PDF-tiedostona. Palauta kilpailutyö aikuisen kanssa. Huom! Palautettavan tiedoston koko voi olla enintään 500MB. 

Kilpailu on osa SnellmanEDUn Lasten yliopiston 10-vuotisjuhlaa ja se on tarkotettu alakoululaisille. Juhlavuotta rahoittaa Olvi-säätiö.

Kekseliäimmät tutkimusideat julkaistaan nimettömästi Lasten yliopiston viestintäkanavilla Digimaailmassa ja Facebookissa. Henkilötietoja käytetään vain palkinnon luovuttamiseen ja tiedot poistetaan kipailun päätyttyä.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä tai työn palautuksessa on ongelmia, niin ota yhteyttä sähköpostitse: riikka.asikainen@snellmanedu.fi

Ennen osallistumista tutustu kilpailun ohjeisiin ja tietosuojaselosteeseen: https://digimaailma.snellmanedu.fi/kilpailun-ohjeet-ja-evasteet


Lataa videotiedosto tai videoi suoraan mobiililaitteesi kameralla.
Lataa kuvatiedosto tai ota kuva suoraan mobiililaitteesi kameralla.