SnellmanEDUn Lasten yliopiston esittely

SnellmanEDUn Lasten yliopiston esittely

Julkaistu 05.05.2020


SnelmanEDUn Lasten yliopiston toiminta alkoi Kuopiossa vuonna 2011. Siitä alkaen toimintaa on toteutettu vuosittain ympäri Pohjois-Savoa leireinä, kursseina ja kerhoina tavoittaen vuosittain jopa 350 lasta ja nuorta. Tavoitteemme on tarjota kaikille lapsille tasa-arvoiset mahdollisuudet tutustua tieteen ja taiteen innostaviin sisältöihin toiminnallisen tekemisen kautta.

Toiminnan pääpaikkoina ovat Kuopio, Siilinjärvi ja Iisalmi. Kehitämme toimintaa jatkuvasti ympäri Itä-Suomea verkostoitumalla paikallisten, kansallisten ja kansainvälisten toimijoiden kanssa. SnellmanEDUn Lasten yliopisto on mukana myös Eurooppalaisessa Lasten yliopisto verkostossa (European Children´s Universities Network) ja kansainvälisessä Phereclos-hankkeessa.

Toiminta ei olisi mahdollista ilman arvokasta yhteistyökumppaneidemme tukea. Tällä hetkellä toiminnassa mukana olevat kumppanimme löydät alta. Erityiskiitos Olvi-säätiölle, joka on tukenut meitä tämän digimaailman rakentamisessa. Jos haluatte tukea Lasten yliopistotoimintaa jossain muodossa, otattehan yhteyttä, niin keskustellaan lisää.

Lue koko esittely täältä.


See Original | Powered by elink